Dameure til spotpris

Hvad slår et godt tilbud? Kun et endnu bedre! Sådan kunne man jo fristes til at sige, når man lige føler, man har gjort et kup, som end ikke Olson banden kunne præstere – eller måske rettere præstere at få til at gå i vasken, deres held taget i betragtning.

Jeg er nemlig netop hjemvendt fra et stort udsalg af dameure, hvor jeg ankom uden den fjerneste idé om, hvad jeg kunne forvente. Men hey, jeg manglede altså et nyt ur, så jeg skulle jo starte et sted.

Jeg hørte om et godt dameure tilbud fra min veninde, der også netop var løbet ind i en situation, hvor der skulle et nyt ur til. Hun fortalte, at hun havde hørt om en butik, der havde dem til spotpris, og om vi ikke skulle derned sammen. Det var jeg med på, så selvom hun aflyste i sidste øjeblik, var jeg stadig mere end opsat på at starte den kære lille Fiat og trisse afsted mod det, der forhåbentligt skulle være et kup. Og det blev det heldigvis også, for jeg fik et smukt, smukt dameur med 70 procent rabat! Det er jo helt afsindigt, så heldig man kan være nogle gang. Jeg mener, hvor tit finder man sit drømmeur og så oven i købet får lov at snuppe det med hjem med sådan en besparelse? Jo, det gjorde jeg jo så tydeligvis, men jeg følte mig godt nok også helt ualmindeligt heldig. Så tilbage er der bare at sige, at hvis du høre om nogle gode dameure tilbud, så tag i det mindste et kig. Du kunne jo også være heldig.

Tags: ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar